Kunderne siger

Jeg plejer aldrig at kunne finde noget som helst i min taske, så INBAG har været længe ventet! Den opfylder alle mine forventninger og er et musthave i enhver taske.”

– Josefine

 

Jeg har haft min INBAG i cirka et halvt år og er kun blevet gladere for den! Det er helt utroligt praktisk, at man ikke skal “pakke om” hver gang man skifter taske, hvis man har en travl hverdag hvor man fx både bruger arbejdstaske, håndtaske, weekendtaske og træningstaske på skift. Dels sparer det tid og dels slipper man for at glemme nogen vigtige ting, som man måske ikke har brug for så tit men så virkelig mangler, når man endelig skal bruge dem. INBAG’en holder sig også rigtig pæn og ser ikke slidt ud selvom jeg bruger den hver dag.”

– Maria

 

Jeg er glad for min INBAG, som er en god kvalitet og gør tasken mere overskuelig. Bedste anbefalinger her fra.”

– Sonja

 

Jeg har nu brugt min INBAG i en god uge og – jeg er så glad for den. Ikke mere rod i tasken hvor jeg ikke kan finde hvad jeg søger.
Den anden dag stod jeg i lufthavnen og blev bedt om at åbne min håndbagage – det var så let lige at tage INBAG ud af tasken og ikke have rodet rundt i rod. INBAG kommer ikke ud af min taske igen! Jeg har lige bestilt til to veninder som også skal have glæden af en INBAG.
Sammen med min egen INBAG bestilte jeg til mine søstre. Jeg har lige fået en SMS med “den er super smart!”

– Sanne

 

Altså, altså. Pludselig kan jeg finde min læbepomade uden at tømme tasken. Den fungerer simpelthen fantastisk. Og min lidt “slaskede” taske er oven i købet blevet stivet af. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til INBAG.

– Anette

Har du noget på hjerte i forhold til din INBAG, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan som altid kontaktes på [email protected].